Briteq BT-2000 RGB laser

Deze felle laser is DE eye-catcher op elk feest

Met maar liefst 2000mW is deze laser van Briteq  zeer fel en niet te vergelijken met de goedkopere lasers met vaak maar 300mW aan vermogen. De Briteq BT-LASER beschikt over niet één, niet twee, maar drie kleuren lasers die je met hoge intensiteit door de ruimte kan stralen. Je stuurt hem daarnaast gemakkelijk aan via onze ingebouwde presets in de my MDX go controller. Ook is de laser muziekgestuurd en reageert hij dankzij de ingebouwde microfoon op de beat van de muziek. Naast de standaard lasers die je kunt gebruiken, kun je ook je creativiteit op de vrije loop laten. Zo kun je met een SD kaart patronen inladen die je zelf hebt gecreëerd. Mogelijkheden genoeg dus! 

Tip: huur bij een laser altijd onze fazer (rookmachine) mee zodat je de stralen ziet, pas dan zie je hoe mooi de laserstralen zijn.

Heb je al zin gekregen in een feestje? Reserveer de Briteq BT-2000 RGB laser direct via onderstaande knop in Den Bosch, Delft, Tilburg of Rotterdam. 

Boek

en reserveer direct

Actief

In meerdere steden 

Simpel

Professioneel materiaal voor iedereen

Huur licht en geluid bij Sonī Rentals

Actief in Den Bosch, Tilburg, Delft en Rotterdam

Onze kwaliteiten

01

Spreiding

Doordat wij actief zijn op meerdere locaties in Nederland is er altijd wel een locatie in de buurt

02

Voor iedereen

Bij Sonī Rentals gebruiken we professionele apparatuur die toch voor iedereen te gebruiken is. Zo heb jij in een handsomdraai thuis je feestje opgezet.

03

Simpel en snel

In onze shop vind je alle producten die beschikbaar zijn op jouw locatie. In de kalender zie je precies wanneer de producten beschikbaar zijn. Vervolgens kan je direct betalen en je reservering staat. Geen offertes, mails of belletjes nodig.

04

Prijs / kwaliteit

Bijna al onze producten zijn door jou zelf te gebruiken, zo hoeven wij niet op te bouwen wat veel scheelt in kosten. Op deze manier krijg je dezelfde kwaliteit, voor een lagere prijs.