Antari Z-380 fazer

Maak lichtstralen zichtbaar en haal het maximale uit je verlichting

De Antari Z-380 Fazer zorgt voor een constante lichte rook zodat laser en lichtstralen nog mooier uitkomen. De rook blijft hangen en trekt dus niet zomaar weg zoals bij een reguliere rookmachine.

Het voornaamste voordeel van de Z-380 is toch wel de mogelijkheid om continu te blijven werken. Met de Z-380 heb je dus geen tussentijdse opwarmperiodes die er voor zorgen dat u op bepaalde momenten zonder rook zit.

Heb je al zin gekregen in een feestje? Reserveer de Antari Z-380 fazer direct via onderstaande knop in Den Bosch, Delft, Tilburg of Rotterdam. 

Boek

en reserveer direct

Actief

In meerdere steden 

Simpel

Professioneel materiaal voor iedereen

Huur licht en geluid bij Sonī Rentals

Actief in Den Bosch, Tilburg, Delft en Rotterdam

Onze kwaliteiten

01

Spreiding

Doordat wij actief zijn op meerdere locaties in Nederland is er altijd wel een locatie in de buurt

02

Voor iedereen

Bij Sonī Rentals gebruiken we professionele apparatuur die toch voor iedereen te gebruiken is. Zo heb jij in een handsomdraai thuis je feestje opgezet.

03

Simpel en snel

In onze shop vind je alle producten die beschikbaar zijn op jouw locatie. In de kalender zie je precies wanneer de producten beschikbaar zijn. Vervolgens kan je direct betalen en je reservering staat. Geen offertes, mails of belletjes nodig.

04

Prijs / kwaliteit

Bijna al onze producten zijn door jou zelf te gebruiken, zo hoeven wij niet op te bouwen wat veel scheelt in kosten. Op deze manier krijg je dezelfde kwaliteit, voor een lagere prijs.