Over ons

Professioneel licht en geluid

Binnen handbereik voor iedereen

In 2021 zijn wij Sonī Rentals begonnen met een duidelijk doel. Het toegankelijk maken van professioneel licht en geluid voor iedereen en op elke plek, tegen een betaalbare prijs. In onze shop kan je direct boeken en betalen. Waar je bij veel andere bedrijven eerst een offerte aan moet vragen. Wij bieden oplossingen voor plekken waar geen stroom is met de verhuur van onze Soundboks speakers. Met onze zelfgemaakte presets kan je een professionele lichtshow besturen vanaf de ipad, of gewoon op de beat van de muziek.

Onze kwaliteiten

01

Spreiding

Doordat wij actief zijn op meerdere locaties in Nederland is er altijd wel een locatie in de buurt

02

Voor iedereen

Bij Sonī Rentals gebruiken we professionele apparatuur die toch voor iedereen te gebruiken is. Zo heb jij in een handsomdraai thuis je feestje opgezet.

03

Simpel en snel

In onze shop vind je alle producten die beschikbaar zijn op jouw locatie. In de kalender zie je precies wanneer de producten beschikbaar zijn. Vervolgens kan je direct betalen en je reservering staat. Geen offertes, mails of belletjes nodig.

04

Prijs / kwaliteit

Bijna al onze producten zijn door jou zelf te gebruiken, zo hoeven wij niet op te bouwen wat veel scheelt in kosten. Op deze manier krijg je dezelfde kwaliteit, voor een lagere prijs.

ons Team

Thomas van lamsweerde

Eigenaar, oprichter

Eigenaar, oprichter

Maas Hetterschijt

Ben je al enthousiast? 

Bekijk ons assortiment in de shop 

Onze merken 

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over over ons? Of wil je een samenwerking aangaan? Neem dan contact met ons op. 

© 2024 All Rights Reserved.