Soundboks batteryboks

Huur een of meerdere extra Soundboks accu's en feest tot de zon weer opkomt

De BATTERYBOKS is een oplaadbare accu die ervoor zorgt dat je SOUNDBOKS 30 uur langer meegaat. De SOUNDBOKS wordt standaard geleverd met één BATTERYBOKS, maar met twee accu’s kun je de lege accu heel snel en simpel vervangen en eindeloos lang blijven feesten. Het duurt ongeveer 3 uur voordat de BATTERYBOKS volledig is opgeladen.

Heb je al zin gekregen in een feestje? Reserveer dan direct een Batteryboks via onderstaande knop in Den Bosch, Delft, Tilburg of Rotterdam. 

126

Volledig
draadloos

40 uur

Accuduur op
mid-volume

Team-up

Connect tot wel 
5 speakers onderling

Huur licht en geluid bij Sonī Rentals

Actief in Den Bosch, Tilburg, Delft en Rotterdam

Onze kwaliteiten

01

Spreiding

Doordat wij actief zijn op meerdere locaties in Nederland is er altijd wel een locatie in de buurt

02

Voor iedereen

Bij Sonī Rentals gebruiken we professionele apparatuur die toch voor iedereen te gebruiken is. Zo heb jij in een handsomdraai thuis je feestje opgezet.

03

Simpel en snel

In onze shop vind je alle producten die beschikbaar zijn op jouw locatie. In de kalender zie je precies wanneer de producten beschikbaar zijn. Vervolgens kan je direct betalen en je reservering staat. Geen offertes, mails of belletjes nodig.

04

Prijs / kwaliteit

Bijna al onze producten zijn door jou zelf te gebruiken, zo hoeven wij niet op te bouwen wat veel scheelt in kosten. Op deze manier krijg je dezelfde kwaliteit, voor een lagere prijs.