Pioneer Nexus set

Huur de club standaard DJ-set

De wereldstandaard onder de DJ apparatuur huren. DJ set met de Pioneer DJM 900 Nexus mixer en de Pioneer CDJ 2000 Nexus DJ Media Spelers. Op de Pioneer CDJ 2000 Nexus zijn USB sticks of een harde schijf aan te sluiten. Ook zijn ze compatibel met het DJ programma Traktor en Rekordbox. Op de Pioneer DJM 900 Nexus DJ mixer zijn 2 microfoons aan te sluiten. De set wordt geleverd in stevige flightcases.

-De draaitafel wordt bij verhuur geleverd in een stevige Flightcase

Heb je al zin gekregen in een feestje? Reserveer de pioneer Pioneer Nexus set direct via onderstaande knop in Den Bosch, Delft, Tilburg of Rotterdam. 

Boek

en reserveer direct

Actief

In meerdere steden 

Simpel

Professioneel materiaal voor iedereen

Huur licht en geluid bij Sonī Rentals

Actief in Den Bosch, Tilburg, Delft en Rotterdam

Onze kwaliteiten

01

Spreiding

Doordat wij actief zijn op meerdere locaties in Nederland is er altijd wel een locatie in de buurt

02

Voor iedereen

Bij Sonī Rentals gebruiken we professionele apparatuur die toch voor iedereen te gebruiken is. Zo heb jij in een handsomdraai thuis je feestje opgezet.

03

Simpel en snel

In onze shop vind je alle producten die beschikbaar zijn op jouw locatie. In de kalender zie je precies wanneer de producten beschikbaar zijn. Vervolgens kan je direct betalen en je reservering staat. Geen offertes, mails of belletjes nodig.

04

Prijs / kwaliteit

Bijna al onze producten zijn door jou zelf te gebruiken, zo hoeven wij niet op te bouwen wat veel scheelt in kosten. Op deze manier krijg je dezelfde kwaliteit, voor een lagere prijs.