Showtec active sunstrip

De Showtec Sunstrips zijn een echte eye-catcher op je feest. Zet de blinders aan bij de opbouw van een drop en je hebt het gevoel dat je op een festival staat.

Bij de Sunstrip Active is het mogelijk om via DMX de lampjes aan te sturen. Dat kan via 1, 2, 5 of maar liefst 10 kanalen. Zo kun je dus alle 10 de lampjes afzonderlijke laten reageren. Je kunt de SUnstrip echter ook stand-alone gebruiken, dankzij de 16 ingebouwde programma’s. Daarnaast heb je de keuze tussen enkele chases. De lampjes zijn 50W per stuk, dus je kunt een echt blindereffect bereiken.

Tip: haal het maximale uit deze lichten en huur onze Mydmx Go lichtsturing (inc iPad) ook. Met onze custom voorgeprogrammeerde shows bedien je een professionele lichtshow vanaf de Ipad, uiteraard werkt dit ook muziek gestuurd. 

Heb je al zin gekregen in een feestje? Reserveer de Showtec active sunstrip direct via onderstaande knop in Den Bosch, Delft, Tilburg of Rotterdam. 

Boek

en reserveer direct

Actief

In meerdere steden 

Simpel

Professioneel materiaal voor iedereen

Huur licht en geluid bij Sonī Rentals

Actief in Den Bosch, Tilburg, Delft en Rotterdam

Onze kwaliteiten

01

Spreiding

Doordat wij actief zijn op meerdere locaties in Nederland is er altijd wel een locatie in de buurt

02

Voor iedereen

Bij Sonī Rentals gebruiken we professionele apparatuur die toch voor iedereen te gebruiken is. Zo heb jij in een handsomdraai thuis je feestje opgezet.

03

Simpel en snel

In onze shop vind je alle producten die beschikbaar zijn op jouw locatie. In de kalender zie je precies wanneer de producten beschikbaar zijn. Vervolgens kan je direct betalen en je reservering staat. Geen offertes, mails of belletjes nodig.

04

Prijs / kwaliteit

Bijna al onze producten zijn door jou zelf te gebruiken, zo hoeven wij niet op te bouwen wat veel scheelt in kosten. Op deze manier krijg je dezelfde kwaliteit, voor een lagere prijs.